Up at the O2

Education & Workplace

DESCRIPTION

Inside Out Contract have collaborated with the world famous O2 Arena in Greenwich, London, to create the ideal interior for the ‘Up at the O2’ retail store.

The O2 Arena, based in North Greenwich, is one of the largest venues in the UK.
Up At The O2, the unique experience allowing visitors to climb up the outside of the O2 arena itself, in order benefit from the thrill of the fantastic views.  Once the visitors have descended, they are welcomed in the stylish ‘North Camp’ retail store.

The brief from ‘Up at the O2’ to Inside Out was to assist with refurbishing the store whilst keeping the décor neutral, clean and practical. Adhering to the O2 branding colours exactly was also of prime importance. Inside Out were commissioned to produce two contemporary retail counters together with matching blue and white poseur height stools.

The bespoke counter was designed by Inside Out’s in-house design team, who worked with the customer to provide a counter which both looked stunning, and had cable management, sliding drawers, worktops and shelves to accommodate the specialist photographic equipment on site. The minimalistic but sharp design was manufactured from timber, the exterior was finished in metal laminate faced MDF, and the interior was sprayed and lacquered to match O2’s vibrant blue corporate colour scheme.

The Happy barstool was chosen to complement the counter with its fun and playful design which added a spark of freshness and contemporary furniture design to the interior. The high quality injection moulded design is highly damage resistant, doesn’t stain, and is light and rigid, perfect for heavy contract use.

Client
Up at the O2

Location
The O2 Arena, North Greenwich

Share with a friend