Welkom op de website van Inside Out

Inside Out levert al sinds 1999 contractmeubelen aan bedrijven en heeft in die tijd een divers en benijdenswaardig klantenbestand opgebouwd. We werken aan een eenvoudige ethos van uitzonderlijke producten die worden geleverd met uitzonderlijke klantenservice - wat verklaart waarom we een van de meest gerespecteerde namen in de branche zijn.

Onze hands-on aanpak betekent dat elk project de individuele aandacht krijgt die het verdient en we werken nauw samen met klanten om een korte overeenkomst te bereiken om producten te leveren die de individuele stijl en het gebruik van hun ruimte weergeven.

We zijn trots op onze aandacht voor detail en hebben volledig vertrouwen in elke naad, steek, naad en groef van onze meubels - je zou kunnen zeggen dat we onze producten kennen Inside Out!

We hebben een constant veranderend assortiment aan sleutelstukken in onze showroom in Londen om klanten 'te laten proberen voordat je ze koopt'. Als alternatief kunnen we u bezoeken met geselecteerde voorbeelden, zodat u het meubilair ter plaatse kunt bekijken.

We hebben een passie voor goed ontwerp en hoogwaardige constructie en we besteden veel tijd aan het vinden en testen van nieuwe producten van ontwerphotspots zoals de Milan Furniture Fair (het is een zware klus, maar iemand moet het doen!).

Als gevolg hiervan zijn we elk jaar na ons bezoek aan Milaan een van de eerste bedrijven die de nieuwste commerciële meubelstukken in het Verenigd Koninkrijk introduceren. Ons eigen ontwerpteam biedt een reeks diensten om uw meubels gemakkelijk te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van ruimtevaartdilemma's en werken samen met u om meubels te ontwerpen voor op maat gemaakte vereisten. Ons team staat altijd open voor elke uitdaging!